NAŠA PONUDA

U našoj ponudi možete naći kompletan asortiman građevinske stolarije od najkvalitetnijhih svetskh proizvođača. Širok asortiman profila omogućava nam da odgovorimo na sve zahteve klijnata u pogledu dizajna, funkcionalnosti i praktičnosti.

Prozori i vrata

širok asortiman profila koji se odlikuje vrhunskom estetikom i odličnom funkcionalnošću.

Klizni sistemi

najsavremeniji klizni sistemi svojim kompaktnim dizajnom i funkcionalnošću omogućavaju optimalnu iskoristljivost prostora

Portali

savremeni sistemi za zastakljivanje svih vrsta izloga i moderno organizovanje prostora.

image

Aluminijumske fasade

proizvedene su od profila i obloga izuzetne čvrstine koje se idealno kombinuju sa termoizolacionim staklom.

Aluminijumski kompozitni paneli

predstavljaju brzo i jednostavno fasadno rešenje za najkompleksnije zahteve moderne arhitekture i brze gradnje.

Lanterne i krovne konstrukcije

su vrlo elegantno rešenje koje omogućava idealnu osvetljenost prostora.

Naš tim će vam pomoći da vaš prostor učinite funkcionalnim i prijatnim

OBLASTI POSLOVANJA

image

ALUMINIJUMSKE KONSTRUKCIJE

Naša ponuda obuhvata širok asortiman proizvoda koji koriste najasavremenije okretno-nagibne, klizne, podizno-klizne ili harmonika sisteme za prozore i vrata za sve vrste poslovnih i stambenih objekata. U cilju postizanja vrhunskog kvaliteta, energetski efikasni aluminijumski profili su pravi izbor za izgradnju novih i renoviranje postojećih objekata.

image

PROJEKTOVANJE

U komapniji M Granit rade visoko stručni inženjeri građevinarstva, mašinstva i arhitekture sa dugogodišnjem iskustvom u realizaciji velikih projekata u oblasti proizvodnje konsturkcija od aluminijumskih profila. Potvrda stručnosti naših inženjera je veliki broj realizovanih projekata u oblasti industrijskih, javnih, poslovnih i sportskih objekata.

image

KOMPLETNA STOLARIJA

Zahvaljujući dugogodišenjm iskustvu i stručnosti naših zaposlenih, kao i savremenoj opremi u mogućnosti smo da realizujemo najzahtevnije projekte u oblasti aluminijumskih konstrukcija, spoljašnje i unutrašnje stolarije. Brzina, kvalitet i pouzdanost proizvodnje pružaju garanciju realizovanja svih Vaših zahteva, narudžbina i izvođenja radova u skladu sa projektnom dokumentacijom, crtežom ili skicom.

2018 © Design by Golden Solution Čačak Serbia